Лучанину, який хотів пограбувати ломбард, «світить» до семи років в'язниці

0
7
Лучанину, який хотів пограбувати ломбард, «світить» до семи років в'язниці
Лучанину, який намагався пограбувати ломбард мережі «Швидко гроші», «світить» до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, у четвер, 18 жовтня зловмисник у медичній масці та з іграгшковим пістолетом здійснив розбійний напад на фінансову установу. Заволодівши сумою в понад 10 тисяч гривень, чоловік намагався втекти з місця події. Зловмисника затримали небайдужі громадяни та викликали поліцію.

Правоохоронці встановили особу правопорушника, ним виявився 45-річний місцевий мешканець. Поліція затримала зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання, викрадені ним гроші вилучили.

Слідчі Луцького відділу поліції повідомили чоловіку про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні