У волинському селі працює унікальний реабілітаційний центр. ВІДЕО

1
2
У волинському селі працює унікальний реабілітаційний центр. ВІДЕО
У Боратині Луцького району функціонує унікальний реабілітаційний центр для людей з інвалідністю.

Тут свіже та чисте повітря, красивий будинок та простора територія, повідомляє у сюжеті Волинська обласна державна адміністрація.

Відвідати комплекс «Агапе» приїхав голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, його заступниця – Світлана Мишковець, начальниця департаменту соціального захисту облдержадміністрації Оксана Гобод, селищний голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик.

Зустрічає – керівник Сергій Больчук. Розповідає власну історію. У 2001 він разом з дружиною Наталією та сином потрапили в автомобільну аварію, внаслідок якої молода жінка зламала шию і залишилася паралізованою. Півтора роки поневірянь у лікарнях та санаторіях показали, яке важке життя людей із інвалідністю в Україні.

Повернулися до дому, у 2004 році народили ще одного сина, а у 2005 почали займатися людьми з інвалідністю. Спершу здійснювали лише підтримку сімей, у яких є неповносправні рідні, через зустрічі та спілкування. В 2007 відкрили маленький кабінет, 40 квадратних метрів, орендували приміщення на ДПЗ. І разом з церквою Фіміам починали займатися реабілітаційною справою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Богу за вас
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні