У Луцькому геріатричному пансіонаті побував Олег Ляшко

4
-2
У Луцькому геріатричному пансіонаті побував Олег Ляшко
У Луцький геріатричний пансіонат завітав лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Зустріч з ним колективу і підопічних закладу відбулася у середу, 17 жовтня.

Майбутній кандидат у президенти України заїхав у будинок престарілих не випадково. Адже команда Радикальної партії на Волині активно співпрацює з Луцьким геріатричним пансіонатом.

За останні два роки за сприяння фракції Радикальної партії в обласній раді для потреб закладу милосердя виділено 800 тисяч гривень.

З них 500 тисяч гривень використали на ремонт покрівлі прального корпусу пансіонату, заміну вікон і дверей, внутрішній ремонт приміщення. Частково також закупили обладнання для прального корпусу.

Для потреб харчоблоку геріатричного пансіонату так само виділено 200 тисяч гривень. Їх використали для ремонту внутрішніх приміщень та їдальні. Також зробили ремонт головної галерії та сходинкових маршів.

Проінспектувати, як освоїли кошти, вивчити інші потреби закладу і, що найголовніше, поспілкуватися з людьми, і прибув у геріатричний пансіонат Олег Ляшко

Він оглянув пральню, побував у їдальні, на кухні, в галереї й актовій залі.

І скрізь Лідер РПЛ привітно вітався зі старенькими й немічними.

«Я працюю, щоб не дати жодній владі забути про ветеранів. Хочу, щоб ніхто вас не ображав, щоб у державі більше економили, менше крали, поважали трудову людину», – звернувся Олег Ляшко до підопічних закладу.

Люди зацікавлено слухали виступ гостя.

Кожній жінці він подарував по троянді.

Принагідно Олег Ляшко пообіцяв посприяти виділенню коштів на утеплення фасаду приміщення пансіонату, щоб старенькі взимку не мерзли.

«Велика подяка колективу закладу, який створив тут затишні, майже сімейні умови для ветеранів», – сказав на закінчення візиту майбутній кандидат у президенти.

На зустрічі також були присутні народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, керівник Волинської територіальної організації Володимир Кравценюк і керівник фракції РПЛ у Волинській облраді Юрій Ройко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже один робив акцент на бабушек
Відповісти
лєктарат, аднака...
Відповісти
І подарив ВИЛА
Відповісти
Що цей активіст з петушинним шлейфом робить на Волині? А передвіжной волинський цирк бабульок охмуряють
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні