«Це брєд і маніпуляція», – головний екс-дорожник Волині відповів на критику ремонту доріг

1
-2
«Це брєд і маніпуляція», – головний екс-дорожник Волині відповів на критику ремонту доріг
Голова Волинської обласної організації Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Іван Мирка, який раніше очолював департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА, назвав "повним брєдом і маніпуляцією" статтю нардепа Романа Семенухи про ремонт доріг.

"Вибачте за лайку, але стаття повне гівно!" – написав він на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Дорожна реформа це одна із найуспішніших реформ. Так вона не вирішить все і одразу на дійсно знищених українських дорогах. Так, але вона повернула процес в іншу сторону, в сторону відновлення. Так сьогодні зароджуються нові лідери в цій галузі, як зі сторони розпорядників так і зі сторони підрядників", – йдеться в дописі.

"Внизу пару брехливих цитат які ставлять ХРЕСТ на моєму відношенні до людини яка її написала. Стаття абсолютно маніпулятивна і абсолютно непрофесійна. "80% ремонтів зроблено неякісно".

"Повна нісенітниця, звідки таки твердження? це брєд і МАНІПУЛЯЦІЯ якби таке було цього неможливо приховати. Всі проблеми які виникали з якістю робіт на дороги вирішувались. різними методами, як кажуть і по доброму і по поганому. але за поганозроблену роботу всі отримали по заслугах. Відповідальні підрядники ліквідували свої помилки, безвідповідальні не отримали коштів і по ним працюють правоохоронці", – зазначає партійний лідер.

"три роки живе асфальтове покриття"

- сьогодні майже всі роботи на магістралях виконують з зовнішнім шаром з ШМА. якщо навіть згадати то з 2012 року досі тримаються дороги в тому числі Київ - Варшава. Не менше 10 років не будуть заглядати на ці дороги. крім утримання звичайно.

"ямковий ремонт 3-4 млн за км"

- це взагалі повний брєд і маніпуляція, що ви народний обранцю пишете. вам більше нічим критикувати діючу владу? я не буду голосувати за партію де ви в списку.

Абажаю читати статті на економічній правді але ця це просто брєд сивої кобили. Тут немає жодної краплини економіки чи аналітики", – пише Мирка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ми побачимо по декларації його родини і друзів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні