Луцька міськрада хоче продовжити оренду землі фірмі, яка мала будувати підземний перехід

0
-1
Луцька міськрада хоче продовжити оренду землі фірмі, яка мала будувати підземний перехід
Для того, щоб отримувати кошти до міського бюджету, профільна комісія міськради рекомендувала поновити договір оренди ділянки на Театральному майдані на три роки товариству, яке планувало будувати підземний перехід.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 17 жовтня, пише ІА «Волинські новини».

Члени комісії не підтримали проект рішення про відмову ТОВ «ТЦ «МАГНІТ» у поновленні договору оренди землі для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану (площею 0,6064 га).

Голова комісії Олександр Козлюк повідомив, що комісія підготувала альтернативний проект рішення – щодо поновлення договору оренди цієї ділянки терміном на три роки, аби до міського бюджету надходили кошти за оренду. Цей проект рішення рекомендували підтримати члени комісії.

Нагадаємо, питання використання цієї ділянки для будівництва підземного переходу з торговим центром порушують вже протягом років. Зокрема, у 2016 році у виконкомі розглядали проект детального плану території Театрального майдану для будівництва підземного переходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні