Користуються шилом і скальпелем: у Ковелі жорстоко вбивають цуценят

3
-1
Користуються шилом і скальпелем: у Ковелі жорстоко вбивають цуценят
У Ковелі троє хлопців жорстоко знущаються над тваринами.

Про це пишуть на сторінці "Kovel Animals" на "Фейсбуці".

"Ковель, просимо максимального розголосу! В місті продовжують діяти догхантери ( маньяки, що жорстоко вбивають тварин)! В ніч на 14 жовтня по вул. Кияна (колишня Ватутіна) біля ТЦ "Любе" на гаражах після 2-ої ночі по-звірячому вбито двох цуценят", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Умертвити, бо набрид: у Луцьку кота віддали на евтаназію

"Нелюди користуються шилом і скальпелем, вирізаючи та знімаючи з тварини клапті шкіри. Близько двох тижнів назад подібне відбулось в районі 1-ої школи з двома цуценятами", – зазначають на сторінці.

"Що ми знаємо? Вбивці – троє хлопців на машині, полюють вночі, жертв, скоріш за все, придивляються вдень. Можливо, належать до якихось сект. Будьте пильні, уважно придивляйтесь до підозрілих людей, повідомляйте в поліцію та соц. мережі про подібні випадки і бережіть своїх тварин", – закликають у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
... і скальпелем зрізати по сантиметру шкіри.... нелюди!!!
Відповісти
То бери їх додому і там тримай, читав, що вчора собака відгризла дитині вуха і пальці, і тепер вона інвалід, що будеш робити коли твою дитину чи внуків покусає зграя собак
Відповісти
Дай боже щоб і їхніх дітей хтось так само шилом чи скальпелем. І до того підара що захищає подонків, завтра вони будуть різати людей і ти можеш бути їхньою жертвою. Менти підараси кончені, нічого не роблять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні