Коломойський остаточно програв суд щодо «Буковелю»

0
-2
Коломойський остаточно програв суд щодо «Буковелю»
Верховний Суд задовольнив касаційну скаргу Національного банку України (НБУ) на рішення судів першої та апеляційної інстанцій щодо розірвання договорів іпотеки між НБУ і ТОВ «Скорзонера» (кінцеві бенефіціари Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов).

Про це повідомило агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу Нацбанку.

«Сьогодні (16 жовтня – ред.) Верховний Суд розглянув касаційну скаргу Національного банку України на рішення судів першої та апеляційної інстанцій, згідно з якими були розірвані договори іпотеки між НБУ і ТОВ «Скорзонера»(«Буковель»). За результатами розгляду Верховний Суд скасував рішення попередніх інстанцій та ухвалив нове, згідно з яким відмовив у позовних вимогах ТОВ «Скорзонера», – повідомили у прес-службі НБУ у відповідь на запит агентства.

Згідно з даними Держреєстру прав на нерухоме майно, предметами іпотеки є майно за адресою: м. Яремче, с. Поляниця (Івано-Франківська обл.), де розташований гірськолижний курорт «Буковель».

За даними Держреєстру юросіб, кінцеві бенефіціари ТОВ «Скорзонера» – Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов.

Гірськолижний туристичний курорт «Буковель» перейшов на баланс «Приватбанку» під час націоналізації фінустанови.

Нагадаємо, в липні 2017 року тодішній голова правління «Приватбанку» Олександр Шлапак заявляв, що третина активів курорту «Буковель» передана на баланс «Приватбанку» і банк має намір їх продати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні