Лучани боргують за тепло майже 48 мільйонів

3
-1
Лучани боргують за тепло майже 48 мільйонів
Жителі обласного центру Волині боргують за тепло без урахування пільг та субсидій 47 мільйонів 900 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 17 жовтня.

Зокрема, директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, що сума надзвичайно велика. Відтак на наступну сесію кожен депутат мерії отримає список прізвищ мешканців свого округу, які не платять за опалення.

Натомість секретар Луцькради Григорій Пустовіт наголосив на тому, що у зв’язку з такою ситуацією держава може повернутися до того, що за борги у людей відбиратимуть квартири та будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, чи готовий Луцьк до морозів

«Якщо населення не буде сплачувати заборгованість, то підприємство може припинити своє існування. Якщо ми хочемо користуватися якимись послугами – треба платити. Рано чи пізно борги треба буде сплачувати. Ви пам’ятаєте, коли у людей відсуджували квартири за несплачені послуги? І немає гарантії, що наша держава не повернеться до такого. Треба сплачувати за надані енергоносії, надані послуги, інакше підприємство не зможе нормально працювати», - виступив Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приватна власність недоторканна(Конституція України).Чи Пустовіт не керується законодавством України.Не платить споживач,не надавайте послугу.Як це зробити-не проблема споживача.Ось і все.А от що Пустовіт незаконно "сидить" у цьому кріслі і отримує пристойну платню-це факт.А отже і його рішення нелегітимні і відповідати прийдеться.А от те,що Луцьктепло банкрут не новина,вони самі "ведуть"до цього.Правда ще кредитів набрали "купу",а отже будуть повертати майном,комунальним майном,тобто нашим.
Відповісти
До чого тут приватна власність. Ьорги треба платити. Якщо не платиш -ти злодій.
Відповісти
З черговим підняттям вартості ця сума пропорційно збільшиться.То може варто перевести житло на індивідуальне опалення, і не піднімати цю проблему щороку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні