Пляшці з Рокитного – 120 років: на склозаводі відзначили ювілей. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
-2
Пляшці з Рокитного – 120 років: на склозаводі відзначили ювілей. ФОТОРЕПОРТАЖ
На Рокитнівському скляному заводі відзначили 120-річчя з часу заснування.

Нині виробництво серед лідерів у своїй галузі. Штат налічує 350 робітників, виробничий процес – автоматизований.

«Ми амбітні, в нас є потенціал. Ми хочемо розвиватися. Плануємо збільшити виробництво удвічі», – каже директор ПрАТ «Рокитнівський склозавод» Леонід Парубочий.

Рокитнівський скляний завод спеціалізується на виробництві пляшок зеленого та коричневого кольорів об’ємом від 200 грамів до одного літра. Підприємство має в активі близько 50-ти власних розробок скляної тари. Її купують не лише українські виробники вин та слабоалкогольних напоїв, а й солідні фірми багатьох країн Європи.

Як стверджує партнер з Німеччини Геннадій Раухман, Рокитнівський скляний завод – це єдиний великий виробник скляної тари з України, який представлений у цій країні.

«Відповідно з Німеччини вироблені в Рокитному пляшки продаються по всьому світу. Я впевнений, що і в Сінгапурі, і в Малайзії, і в Австралії покупці тримали в руках рокитнівську пляшку», – каже пан Раухман.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Рокитнівському скляному заводі показали, як народжується ексклюзивна пляшка

З нагоди ювілею заводу нагородили кращих працівників, відкрили пам’ятний знак, провели турнір з міні-футболу між представниками різних бізнесів ГК «Континіум». У фінальному матчі на полі зустрілися команди готельного комплексу «Ріксос-Прикарпаття» та молочної галузі торгівельної марки «КОМО». Результат гри – нічия з рахунком 2:2. Серія пенальті принесла перемогу сироварам.

Усі учасники урочистостей частувалися стравами української (і не тільки) кухні.

Співвласник групи компаній «Континіум» Степан Івахів такі заходи лише вітає.

«Наші колективи: бізнесові і спортивні, які сьогодні змагалися, – напевне, один з не багатьох прикладів, як має розвиватися справжня компанія, яка прагне не тільки щось створювати, а й жити красивим, комфортним, як я його називаю, «позакласним» життям», – зазначає Степан Івахів.

Корпорація «Континіум» пропагує спорт. За підтримки склозаводу в Рокитному функціонують футбольний клуб і секція настільного тенісу. У планах – створення спортивно-розважального комплексу.

Завершили святкування ювілею закладенням символічної капсули майбутньої споруди.

Директор ПрАТ «Рокитнівський склозавод» Леонід Парубочий, співвласник ГК «Континіум»  Степан Івахів і комерційний директор підприємства Ігор Карунас розрізають спечений до ювілею коровай.
Директор ПрАТ «Рокитнівський склозавод» Леонід Парубочий, співвласник ГК «Континіум» Степан Івахів і комерційний директор підприємства Ігор Карунас розрізають спечений до ювілею коровай.
Генеральний директор  ГК «Континіум» Олег Галущак і Степан Івахів.
Генеральний директор ГК «Континіум» Олег Галущак і Степан Івахів.
У центрі – генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький.
У центрі – генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні