--> На Волині чоловіку затягнуло ногу у мотоблок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловіку затягнуло ногу у мотоблок

0
5
На Волині чоловіку затягнуло ногу у мотоблок
На Волині чоловіку затягнуло ногу у механізм мотоблоку.

Про це повідомляють на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у "Фейсбуці".

"До центральної оперативної диспетчерської о 14.32 з одного із сіл надійшов виклик, у якому повідомили про те, що молодий чоловік травмований мотоблоком. За 8 хвилин лікарська бригада ЕМД прибула на місце події. Виявилося, що працюючи на власному городі, внаслідок необережності чоловік потрапив в механізм мотоблока", - йдеться у дописі.

Ситуацію ускладнювало те, що потерпілому «закрутило» ногу. Медикам довелось викликати працівників ДСНС, аби його «звільнити».

До приїзду рятувальників медики надали допомогу важко травмованому пацієнту.

Потерпілого у важкому стані з діагнозом «Політравма. Проникаюче поранення грудної клітки. Закритий множинний перелом правої нижньої кінцівки у ділянці гомілки, коліна, нижньої ділянки стегна. Різана рана лівої ноги» негайно транспортували в реанімаційне відділення лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні