--> На Волині продали їдальню, щоб заплатити гроші шахтарям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині продали їдальню, щоб заплатити гроші шахтарям

0
3
На Волині продали їдальню, щоб заплатити гроші шахтарям
У Нововолинську майже за 300 тисяч гривень продали їдальню, щоб заплатити гроші шахтарям.

Про це інформує "Волинь-нова".

Виконувач обов'язки заступника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Волині області Олександр Куляша повідомив, що відносно державного підприємства «Шахта №1 Нововолинська» на виконанні перебувають виконавчі документи про стягнення з заборгованості інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами в сумі залишку на 400 826 грн, державним виконавцем 30.05.2018 проведено опис та арешт двох об’єктів нерухомості, що належать ДП «Шахта №1», приміщення загальною площею 611,0 кв.м та будівля їдальні загальною площею 380,9 кв.м. 13.07.2018 передані на реалізацію організатору торгів – ДП «СЕТАМ» та розміщено на сайті для проведення електронних торгів.

За результатами третіх електронних торгів з реалізації будівлі їдальні визначено переможця.

За результатами третіх електронних торгів з реалізації будівлі їдальні визначено переможця. На депозитний рахунок відділу ДВС від реалізації надійшло 283 609,86 грн, за рахунок яких погаситься заборгованість по іншим виплатам, пов’язаних з трудовими правовідносинами по 10 виконавчих документах.

Відносно підприємства ДП «Волиньвугілля» на виконанні перебувають виконавчі документи про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплатах, пов’язаних з трудовими правовідносинами в сумі залишку на 1 522 473 грн. Державним виконавцем 11.09.2018 проведено опис нерухомого майна, а саме: Нововолинської вуглехімлабораторії ДП «Волиньвугілля» загальною площею 256,1 кв. м, що знаходиться за адресою: Нововолинськ вул. Шахтарська, 43.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні