--> «Брали квиток в інтернеті – в інтернеті і сідайте»: у Володимирі іноземця не хотіли пускати в автобус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Брали квиток в інтернеті – в інтернеті і сідайте»: у Володимирі іноземця не хотіли пускати в автобус

3
-3
«Брали квиток в інтернеті – в інтернеті і сідайте»: у Володимирі іноземця не хотіли пускати в автобус
У Володимирі-Волинському американця не хотіли пускати в автобус на автостанції.

Це сталося 13 жовтня, - пише у Фейсбуці користувач Vladimir Muzychenko.

"Мені довелось проводжати гостя із США, - дуже поважну людину, яка мала їхати рейсом Заліщики-Варшава із Володимира-Волинського до Любліна (звідти далі - літаком). Людина, котра не володіє ні російською ні українською мовою", - зазначає у дописі чоловік.

"В квитку було зазначено час відправлення, якщо не помиляюсь, - 15г. 25хв. Місце відправлення зазначене - зупинка міського транспорту біля магазину "Копійочка". Ми прибули на вказану зупинку завчасно - за 15 хв. до відправлення. Дорогою я вирішив узгодити з оператором ситуацію, зателефонувавши за вказаним на квитку номером (0 800....). Оператор підтвердив посадку на вказаній зупинці", - пише він.

Через декілька хвилин оператор зателефонував, і повідомив, що автобус вже проїхав зупинку і зупинився на автостанції.

"Ми були змушені йти з речами на автостанцію, де біля автобусу нас зустрів водій. Він почав хамити нам в присутності великої кількості людей на посадочній платформі. Кричав на нас, звинуватив у всіх бідах України. Виявилось, що це саме ми винні в тому що йому так погано в Україні, мабуть тому, що вчасно прийшли на рейс", - обурюється користувач.

За словами Володимира, на прохання подивитися на годинник, він заявив, що не може стояти на тій зупинці.

Присутня при цьому контролер автостанції заявила: "Я не дозволю посадку! Ви брали квиток в інтернеті, то в інтернеті і сідайте!".

"Щастя мого гостя, що біля нього була людина, яка завчасно зателефонувала оператору і супроводжувала його", - йдеться у дописі.

Користувач Vladimir Muzychenko обурюється якістю обслуговування.

"Чому перевізник призначає посадку в місці, де не може зупиняти автобус (а це великогабаритний автобус, який займає всю зупинку, закриваючи доступ міським маршруткам)? Чому перевізник не робить посадку на автостанції, де є всі умови для обслуговування пасажирів? (Втім, це зрозуміло - за рахунок безпеки і зручності для пасажирів економить гроші)," - пише він.

"Чому перевізник наймає на міжнародні рейси водіїв, які є неврівноваженими і неадекватними людьми? Який ідіот затверджував маршрут цього перевізника без посадки на автостанції, без угоди з автостанцією?", - додає чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дикуни forever !
Відповісти
Україна у всій красі! Гондурас!!!
Відповісти
та на тій автостанції наймаховитіші контролери і водії. Гіршої автостанції немає. Вже давно треба їх всіх позвільняти, ха прийде молодь з европейським баченням і бажанням працювати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні