--> У луцькому парку затримали любителів риболовлі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому парку затримали любителів риболовлі. ФОТО

1
6
У луцькому парку затримали любителів риболовлі. ФОТО
Попри заборону рибалити в каналах Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки лучани продовжують ловити там рибу.

Про це повідомляють на сторінці луцьких муніципалів на "Фейсбуці".

Практично щоранку інспектори департаменту муніципальної варти Луцька, які чергують в парку, помічають рибалок.

Муніципали проводять з рибалками профілактичні бесіди та нагадують, що в каналах ловити рибу заборонено відповідно до правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України.

Довідково:
Ловити рибу не можна у підвідних і магістральних каналах, відводах рибогосподарських та меліоративних систем, в шлюзових каналах тощо; на водоймах, що не визначені органами рибоохорони як такі, на яких дозволено любительське рибальство.

Також з метою відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану меліоративної системи в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки шляхом біологічної меліорації весною 2018 року за кошти міського фонду охорони навколишнього природного середовища проведено зариблення каналів парку 2-річним мальком рослиноїдних видів риб: білий амур – 72 кг, білий і строкатий товстолобики – 150 кг.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вудки їм поламайте як вони слів не розуміють!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні