Секс-шоп, військкомат та лазня: як у луцькому «Промені» виступив «Чорний квадрат»*

1
2
Секс-шоп, військкомат та лазня: як у луцькому «Промені» виступив «Чорний квадрат»*
У луцькому Розважальному центрі «Промінь» пройшла вистава театру імпровізації «Чорний квадрат».

Сотні лучан насолоджувались якісним гумором у суботу, 13 жовтня.

Суть вистави у суцільній імпровізації. Актори театру не знають сценарію та не вивчають довгі тексти. Усі дії та слова вигадуються прямо на сцені. Такий спектакль називають унікальним, адже він ніколи більше не повториться.

Актори театру ведуть постійний діалог з глядачем, запрошують його взяти участь у постановці та переконатися на власному досвіді у складності імпровізації.

Для лучан показали двогодинне дійство, яке поділили на «5 раундів». Глядачі задавали життєві ситуації, а актори комічно втілювали їх на сцені. Ідеї були дуже різні: зустріч у секс-шопі, гей у військкоматі, сімейна пара у магазині нижньої білизни, випадок у лазні.

Родзинкою заходу був виступ з переможницею телешоу «Холостяк» – Іванною Гончарук. Дівчина намагалася відтворити задану ситуацію та виступати на рівні з акторами. Опісля імпровізації Іванна зазначила, що жанр неймовірно цікавий, але й водночас дуже складний, тому актори театру «Чорний квадрат» професіонали своєї справи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доречі тема секс шопу зараз дуже актуальна. Вона наслуху звідусіль, і блогери говорять, і журналісти, і театр теж торкається цієї пікантної теми. в 69.toys є багато цікавої інформіції
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні