Волинський депутат оригінально привітав волинян зі святом

3
6
Волинський депутат оригінально привітав волинян зі святом
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський привітав волинян з Днем захисника України та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці.

Музичне вітання депутат оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Дорогі земляки! Глибоко віруюча волинська громадо! Щиро вітаю усіх із сьогоднішнім святом! З давніх-давен українці глибоко шанують Богородицю. Славне українське козацтво віддало Україну під її пресвятий Покров і Вона, протягом століть, особливо опікується та оберігає нашу любу Україну, а її вірними помічниками у цьому завжди були і є українські ВОЇНИ! На цьому міцному фундаменті християнсько-українських традицій постала непереможна УПА, а у буремні часи сьогодення започатковане свято - День захисника України!", - пише він.

А також додає, що наші захисники були, є і будуть людьми, які до останньої клітини є українцями і щирими патріотами рідного краю!

"Тож сьогодні, в пам'ять про всіх, хто віддав найдорожче - своє життя за Україну, а також в знак великої подяки і шани живим Героям, підтримуючи цьогорічний І Всеукраїнський фестиваль повстанської пісні «За Україну. За її волю» виконую українську повстанську пісню! СЛАВА УКРАЇНІ!!!", - додає Михайло Імберовський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Борони Боже від таких депутатів Україну і українців.
Відповісти
Один з небагатьох ефективних і адекватних депутатів.Молодець!
Відповісти
Дякуємо за вітання!І вас ,Михайло, зі святом!Він єдиний,хто не злякався пройти детектор брехні серед депутатів міської і обласної рад.Я за Імберовського!Хотів би побачити на детекторі Вусенко
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні