У Іваничах на ринку продавали рибу без документів

0
2
У Іваничах на ринку продавали рибу без документів
У селищі Іваничі на ринку продавали рибу без документів.

Працівники Волинського рибоохоронного патруля спільно із громадськими інспекторами провели низку рейдів, під час яких викрили порушення природоохоронного законодавства, - повідомили в управлінні Держрибагентства у Волинській області.

Під час рейду на ринку у містечку Іваничі працівники патруля затримали громадянина, який продавав майже 50 кілограмів риби, зокрема, короп, товстолоб та карась сріблястий.

Документів, що підтверджують законність походження біоресурсів та сертифікату якості у порушника не було в наявності. Тому на нього склали протокол за ст. 88-1 КУпАП.

Матеріали направили в суд для притягнення особи до відповідальності.

«Звертаюсь до громадян з проханням, перед тим, як купувати біоресурси на ринках чи у місцях збуту - поцікавтеся, будь ласка, щодо наявності будь-яких документів, що підтверджують законність їх походження. Якщо документів немає - одразу телефонуйте до рибоохоронного патруля. Не ставайте співучасником порушення!» - заявив керівник Управління Держрибагентства у Волинській області Тарас Куньчик.
Теги: риба, ринок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні