Лучанці продали в аптеці товар, у якого 15 місяців тому минув строк придатності

3
0
Лучанці продали в аптеці товар, у якого 15 місяців тому минув строк придатності
У Луцьку жінці в аптеці продали протермінований товар.

Роблю цей пост, щоб обезопасити своє життя і життя своєї мами из-за погроз робітниці аптеки №1 (проспект Воли, 4) Борсук Руслани Миколаївни, - пише у Фейсбуці користувачка Вікторія Вікторівна Мухамедова.

"Ця пані продала 11 жовтня протермінований на 1 рік і 3 місяці товар. На вимогу, після повторного візиту до аптеки (мама з хворими ногами мала їздити два рази з Воломирської на Волі), ця пані відмовилась повертати кошти, надати Книгу скарг і пропозицій (сказала що Книга знаходиться у Центральному офісі), усіляко принижувала мою маму", - йдеться у дописі.

"Сьогодні я звернулася до Спілки Прав Споживаів. Достатньо було одного дзвінка звідти - щоб пані Руслана погодилась повернути кошти відразу", - зазначила лучанка.

"Коли я з мамою прийшла до аптеки, то дізналася богато цікавого про те, що: завідуюча сьогодні вихідна, Книга скарг все ж таки в аптеці є, але винесли мені її не з залу, де Куточок Споживача, а з адмінприміщення. Скаргу мама таки написала, щоб ще комусь не продали протермінований товар", - додала вона.

"В мене є аудіо-запис нашої з неї розмови (надіслано моєму особистому адвокату), де вона говорить про те що: "Я дзвоню своєму чоловіку, а він працює в СБУ, щоб він викликав поліцію і більше вам в Луцьку і взагалі не жити!" - пише жінка.

"Після цього вона подзвовнила до свого чоловіка і попросила його викликати поліцію - сама "відать не знала номера". Поліцію я ще 15 хвилин чекала разом з мамою на вулиці, бо мамі стало погано - піднявся тиск і почалися болі у серці", - йдеться у дописі.

"На всяк випадок повідомляю: життя самогубством покінчувати не збираємось (ні я , ні мама), на дорозі дуже обережні, в ночі не гуляємо і таке інше", - підсумувала жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чоловіком з сбу лякають, як опудалом. Дожилась избушка
Відповісти
Чому ніхто не скаже громаді, що за товар купила в медтехніці мама Вікторії?..
Відповісти
Чому ніхто неговорить про те що товар був з нормальним терміном? А пані Вікторія незнає що таке термін зберігання, а що таке термін використання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні