--> У Луцьку перейменують 19 вулиць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку перейменують 19 вулиць

0
6
У Луцьку перейменують 19 вулиць
У рамках закону про декомунізацію в Луцьку хочуть перейменувати 19 вулиць.

Про це йшлося у п’ятницю, 12 жовтня, під час засідання комісії з питань впорядкування назв вулиць, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

Представниця Інституту національної пам’яті Леся Бондарук зауважила, що перелік вулиць, які потрібно перейменувати, давно погодили, однак у місті на 2 роки запізнилися з «декомунізацією» через політичні баталії.

«Нових змін не надійшло, тому ми подаємо перелік на голосування сесії», - сказала Леся Бондарук.

Зокрема, вулицю Боженка хочуть перейменувати на Магістральну, Говорова – на Павла Чубинського, Корнійчука – на Новодворської, Красовського – на Галини Коханської, провулок Красовського – на Галини Коханської, Молодогвардійську – на Межову, Нікішева – на Михайла Вербицького, Панфілова – на Повстанську, Революційну – на Акацієву, Макаренка – на Долинну, Островського – на Сірої Дивізії, Швецової – на Новоброварну, Папаніна – на Арсена Річинського, Ярощука – на Святого Миколая, провулок Червоноармійський – на Черешневий, Воїнів-інтернаціоналістів – на Воїнів-афганців, Федорова – на Воїнів-добровольців, Гастелло – на Люблінську, Ватутіна – на Ліщинову.

Питання винесуть на розгляд обранців громади вже наприкінці жовтня, а реалізовувати його розпочнуть з 1 грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні