Волинського кіборга, який 3,5 роки лікує обморожені кінцівки, консультували в Києві

0
7
Волинського кіборга, який 3,5 роки лікує обморожені кінцівки, консультували в Києві
2 дні волинський кіборг Андрій Луцик перебував на консультаціях лікарів в Києві.

Вперше обморожені чорні кінцівки Андрію пропонували відтяти ще в Дружківці на початку лютого 2015 року, - пише у Фейсбуці Наталія Попова.

"Воїн з 80-і бригади вперто відстоює своє право жити нормальним життям. На сьогодні, він один з найтяжчих за діагнозами інвалід війни з Волині", - йдеться у дописі.

"Вже позаду 11 складних операцій і введення стволових клітин, яке дало дуже гарні результати на 4 місяці! Три з половиною роки боротьби і щоденне тяжке життя зі слеродермією, хворобою Рейно, бульозною емфіземою обох легень- ці хвороби теж стали результатом обмороження!" - пише Наталія Попова.

На останньому консиліумі довели, що наразі основне лікування мають проводити ревматологи, бо головний ворог зараз - склеродермія.

"Вчора , після 2-х годинної консультації , Олег Борисович Яременко погодився взяти Андрія пацієнтом. Зроблено призначення препаратів та додаткових обстежень", - зазначила Наталія Попова.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні