У центрі Луцька спіймали групу нелегалів з Пакистану

0
4
У центрі Луцька спіймали групу нелегалів з Пакистану
У Луцьку спіймали нелегальних мігрантів Пакистану.

10 жовтня, близько 10 години, в результаті проведення оперативно-пошукових заходів, спрямованих на протидію нелегальній міграції, на вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку правоохоронці виявили групу нелегальних мігрантів, громадян Республіки Пакистан, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Поліцейські з’ясували, що четверо пакистанців напередодні літаком прибули до Російської Федерації, як уболівальники на чемпіонат світу з футболу. Зі слів нелегалів в Україну вони приїхали в пошуках роботи.

Усіх чотирьох правопорушників співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми поліції Волині доставили до управління державної міграційної служби в області, де на них склали адміністративні протоколи за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нині вирішується питання щодо поміщення іноземних громадян до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства у селі Журавичі, що в Ківерцівському районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні