Волинські патрульні за добу зловили 100 водіїв-порушників

2
1
Волинські патрульні за добу зловили 100 водіїв-порушників
Патрульні перевірили швидкість понад сотні автомобілів пристроєм TruCam.

Нагадаємо, тестове використання приладу, який вимірює швидкість, триває, повідомляє прес-служба волинських патрульних.

Учора вдень, на автодорозі Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне), патрульні перевірили 90 транспортних засобів, а цієї ночі – більше 25.

«Здебільшого, водії перевищують швидкість в межах 20 км/год. Але 9 жовтня ми зупинили вісім водіїв, які перевищили швидкість на понад 50 кілометрів. Один з них рухався зі швидкістю 129 км/год. Це несе загрозу безпеці як водія, так і інших учасників дорожнього руху», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Тарас.

Тим часом, у ніч на 10 жовтня, у с. Березовичі, зупинили водія автобуса міжнародного сполучення, який також рухався з перевищенням швидкості – 93 км/год, чим наражав на небезпеку ще й пасажирів.

Протягом першого тижня полісмени не оформляють постанов на порушників, а лише проводять профілактичні бесіди та попереджують водіїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-!!! І я так само нікого не наражаю на біду! Проблема, повторюсь, не у швидкості, а у професіоналізмі водія, І ТІЛЬКИ!!! А оці усі Закони і обмеження потрібні лише для ЗАРОБІТКУ владному, і для бидла в вуха, що ніби то за них хтось турбується! А по факту насрать!!!
Відповісти
Я в шоці! 130 км/год в населеному пункті і попередження. 130 і без радара видно. Той їздок напевно від поліцаїв під 150 пішов і ще факуна показав, а вони йому честь віддали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні