Луцькі посадовці проведуть день у темряві

3
4
Луцькі посадовці проведуть день у темряві
У Луцьку вдруге відбудеться унікальний соціальний експеримент.

Про це повідомив Віталій Ткачук на своїй сторінці у "Фейсбуці".

З нагоди міжнародного дня Білої Тростини 16 жовтня в рамках програми "Відчуйте життя в темряві" посадовці Луцькради проведуть робочий день у цілковитій темряві.

"Шановні друзі! Із нагоди міжнародного дня Білої Тростини 16 жовтня в рамках програми "Відчуйте життя в темряві" в Луцьку вдруге відбудеться унікальний соціальний експеримент як для Луцька і Волині, так і для України загалом", – йдеться в дописі.

"Радник міського голови Ігор Поліщук, перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, керівник управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов увесь робочий день проведуть в темряві, аби перевірити Луцьк на доступність інфраструктури міста для незрячих людей, тим самим солідаризуючись із незрячими лучанами. Також високопосадовці матимуть змогу відзвітувати про зроблене від минулорічної акції", – кажуть організатори.

Організаторами цього експерименту є Генерація Успішної Дії.

"Крім того участь в соціальному експеременті візьмуть правозахисниця з питань людей з інвалідністю, керівниця Fight For Right / Боротьба за права Julie Sachuk, вчителі тифлопедагоги Ангеліна Чаюк Anastasiya Kapitonenko", – зазначається у дописі.

Детальніша програма стане відома згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці посадовці давно перебувають в ідеологічній і моральній темряві. Особливо той, хто натягнув на ніс чорні окуляри. У Пітера Брейгеля є полотно: "Сліпі поводирі сліпих". Персонаж картини, який провалився в яму, нагадує мені нинішніх посадовців міської ради.
Відповісти
Програма вже відома я вам скинув на пошту
Відповісти
На городі бузина, а в Києві - дядько. Йдеться не про програму, а про темряву, в якій живуть вказані, цілком зрячі посадовці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні