Вдові загиблого при виконанні завдання майора міліції допомогли небайдужі*

0
-2
Вдові загиблого при виконанні завдання майора міліції допомогли небайдужі*
Не описати той щемкий біль, що у мене на душі. Я - вдова і пенсіонер Нарольська Маргарита Олексіївна. Мій чоловік - майор міліції, слідчий Нарольський Степан Федорович - загинув при виконанні службових обов’язків у 1993 році. У 2016 поховала сина, у якого був страшний діагноз.

Так трапилось, що у 2015 поламала ногу і необхідно було міняти кульшовий суглоб. Оскільки живу на пенсію, коштів на протез не було. Майже 2 роки провела у ліжку, пересувалась на милицях рідко. Я зверталася про допомогу в різні інстанції, до поліції, пару років стояла на черзі на суглоб.

У газеті прочитала про голову благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Глазунова Дмитра Борисовича, підполковника запасу СБУ. Він допоміг з операцією хлопчику, який мріє стати поліцейським. Колись також допоміг коштами на лікування моєму синові. Тож пошкандибала на милицях просити хоч якусь допомогу.

«Історія цієї жінки вражаюча, просто мороз по шкірі. Я вирішив допомогти та звернувся до заступника начальника управління охорони здоров’я ОДА Грицюка Івана Петровича, співзасновника ВОГО «ВОЛК». Він допоміг віднайти необхідний суглоб безплатно, а згодом жінку успішно прооперували хірурги обласної клінічної лікарні. 12 жовтня виповнюється рік, як передчасно відійшов у вічність Грицюк І.П. Часто згадую його лише добрим словом і з вдячністю. Багато було зроблено хороших справ для людей спільно.

А щодо Маргарити Олексіївни, то я нічого особливого не
зробив - просто не пройшов повз її розпач і біль. Схожі проблеми у власній сім’ї – мама інвалід 1 групи. Про таких людей повинна дбати держава! Ми ж не можемо змінити «систему» в цілому, але можемо полегшити життя людям з додатковими потребами.

Інвалід, вдова загиблого при виконанні службових обов’язків правоохоронця проживає в жахливих умовах. Півроку тому буревій пошкодив дах її старого будинку - він протікає, вбиральня на вулиці, вода лише холодна. Тому я особисто звернусь до керівництва поліції з проханням про допомогу цій жінці», - розповів Дмитро Глазунов.

«Сьогодні я можу ходити. Я щиро вдячна голові «Рідної Волині» і ВОГО «ВОЛК» Дмитру Глазунову за допомогу. Він справжній офіцер. І цим все сказано», - ділиться Маргарита Нарольська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні