--> В Україні висадились військові літаки США | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні висадились військові літаки США

2
-3
В Україні висадились військові літаки США
Літаки повітряних сил США прибули в Україну на військові міжнародні навчаннях Clear Sky 2018.

"Літаки повітряних сил США F-15C Eagles та C-130J Super Hercules прибули в Україну для участі у військових міжнародних навчаннях Clear Sky 2018, метою проведення яких є зміцнення миру та безпеки", - повідомляє Посольство України в США. Про це інформує gazeta.ua.

Американські літаки візьмуть участь у перших в історії навчаннях Clear Sky, які почнуться в середині жовтня на Старокостянтинівській авіабазі та інших регіонах України.

В цьому році відзначається 25-та річниця співпраці між Національною авіаційною гвардією Каліфорнії та Україною. У навчаннях візьмуть участь літаки із каліфорнійських підрозділів F-15C Eagles та C-130J Super Hercules.

Серед інших літаків, які беруть участь в навчаннях, будуть F-15D і KC-135 від США та MQ-9 - з Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Літаки сідають,а не висаджуються!!!
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/dorodovi-i-pislyarodovi-viplati-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні