У Ківерцівської «Солідарності» - новий керівник. ФОТО

2
4
У Ківерцівської «Солідарності» - новий керівник. ФОТО
У Ківерцівському районі обрали голову районної організації партії "Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Ним став депутат Ківерцівської міської ради Петро Чайка.

Його кандидатуру одноголосно підтримали усі делегати, які були присутні на конференції, що відбулася 6 жовтня в Ківерцях.

Заступник голови Волинської обласної організації БПП "Солідарність" Сергій Григоренко зазначив:

«Петро Володимирович - молода людина, активний чоловік, займається благодійністю. Він і його родина - відомі на Волині підприємці, активні в духовній сфері. Я думаю, що він буде хорошим лідером нашої політичної сили в районі».

«Це для мене все зовсім нове, ніколи не планував займатись політикою. Але так склалось, що з певних причин я став депутатом міської ради. З самого початку йшов в депутати, підтримуючи курс нашого президента. Я хочу зробити все можливе, аби в нашому районі стало краще, щоб ми розвивалися, рухалися вперед. Це для мене - принципово», - резюмував Петро Чайка.

До слова, попередня керівниця районної організації партії БПП Юлія Гринчук склала повноваження у зв'язку з призначенням на посаду голови Горохівської райдержадміністрації.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
!!!- і не встигли обікрасти хто працює!!!
Відповісти
А який курс президента? Збанкрутувати дкржаву? Нагнітати якнайбільше статків? Такий курс підтримує те?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні