«Обманюйте, інакше будуть обманювати вас», – лучанка розповіла, як купила несправну пральну машинку

8
2
«Обманюйте, інакше будуть обманювати вас», – лучанка розповіла, як купила несправну пральну машинку
Придбавши пральну машинку у «Фокстроті», лучанка виявила, що вона несправна. Проте обміняти техніку в магазині відмовилися.

Історію невдалої покупки розповіла луцька журналістка Тетяна Грішина на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Кілька слів про те, що таке бути споживачем в Україні. 18 вересня я придбала в "Фокстроті" пральну машинку. І у неї одразу не працювали функції віджиму і полоскання. І я собі думаю, ну це ж "Фокстрот", а не підпільна лавочка, мають замінити. Приходжу і розказую, як є. А ні, кажуть у "Фокстроті". Міняти нічого не будемо, бо ви використовували річ", - написала лучанка.

У магазині їй повідомили: правило повернення покупки впродовж 14 днів не діє, якщо річ використовувалась. Таку інформацію їй повідомили і в Держпродспоживслужбі.

"Вже зараз мені радять — треба було збрехати, що ти нею не користувалася. Друзі, я вам раджу тепер зі свого досвіду - обманюйте, інакше будуть обманювати вас.

Але що за норма?!! А хай йому! Я маю з речами приходити в магазин і прати їх там, перевірити всі програми чи що?

А якщо купувати холодильник, то мені м`ясо приносити, щоб заморозку перевірити?" - обурються лучанка.

"В "Фокстроті" радять дзвонити в представництво виробника. В представництві в Києві кажуть, що якщо це у вас напруги не достатньо, то ви ще нам заплатите 300 грн за виклик майстра. Викликаю електрика. Все в мене добре з напругою.

Рахуємо мої витрати за річ, якою я не користувалася, бо вона НЕРОБОЧА. Перевезення + електрик.

Майстер говорить, що треба міняти деталь, це займе кілька днів, доки вона дійде. Гаразд думаю. Минає другий тиждень. В представництві кажуть: деталь буде 24 ЖОВТНЯ.

Я знаю, що гарантійно мені мають зробити ремонт за 14 днів, інакше можна вимагати повернення коштів. Я не знаю, чим закінчиться ця історія, бо фізично через застуду не можу ходити писати заяви на повернення, скарги і так далі, але я витратила вагон нервів, часу і додаткові гроші через ДОВБАНУ НЕРОБОЧУ МАШИНКУ", - йдетьсяу дописі.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і які проблеми? Купляє нечитаючи правила та гарантії,а потім звинувачує весь світ. Сама винна.
Відповісти
Я вам напишу більше. 90% телевізорів у Фокстроті - вироблені в Росії. Не вірите прочитайте етикетки. А товар несправний мають або поремонтувати, або обміняти
Відповісти
обманюють і їм повернеться сторицею
Відповісти
Ніхто нікого не обманює . Гарантійним ремонтом займається спеціалізовані організації, а не продавець. А якщо ця журналістка не прочитала інструкції та зламала , то магазин не зобовязаний розбиратися. Неграмотні совки свої проблеми хочуть перекласти на інших.
Відповісти
Працював у фокстроті,
Поки ви не зробите хороший скандал і не прийдете з поліцією то нічого не добєтесь а сервісний центр може вам ремонтувати пів року і більшість товару там такого,не купуйте в фокстроті,купуйте в комфі і ельдорадо
Відповісти
анонім брехун. У Фокстроті точно такий самий товар і від тих самих постачальників,що і комфі і Ельдорадо. Китай один на всіх)))
Відповісти
Ельдорадо- це взагалі помийна яма куди звозять усіляку непотріб.
Відповісти
Це як лотерея. Шо Комфі, шо Фокстрот, шо Ельдорадо одна контора. Купив робочу техніку значить фартовий. Да таку техніку як пралка, холодильник не перевіриш повноцінно. Працював в цьому магазині. Різні ситуації бачив. Я купив стиралку в Фокстроті з хорошою знижкою. Працює 8 років. Колись була європейська зборка стиралок, зараз або Россія або Івано- Франківськ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні