Восени на службу призвуть 1000 офіцерів запасу

1
2
Восени на службу призвуть 1000 офіцерів запасу
В листопаді на військову службу в небойові військові частини планують призвати 1000 офіцерів запасу.

Йдеться про призов випускників військових кафедр вишів. Термін служби для них - 18 місяців, - повідомляє юридична служба Збройних сил України у Фейсбуці.

"4 жовтня Міністерством оборони України видано наказ № 495 "Про внесення змін до наказу МО України від 22.05.2018 № 231 "Про призов громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу у 2018 році", - сказано у повідомленні.

Видання цього наказу обумовлено необхідністю доукомплектування первинних офіцерських посад у небойових військових частинах (арсенали, бази, склади, навчальні центри, полігони) ЗСУ фахівцями дефіцитних спеціальностей.

В тому числі фахівцями механізованих, інженерних підрозділів, зв'язку та автоматизованих систем управління, морально-психологічного та медичного забезпечення. Також звільненням в грудні 2018 року офіцерів запасу, призваних у червні 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
!!!- гої, ви що, нЄпАнятнА!!??????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні