У Луцьку представили очільницю поліклініки №2

0
6
У Луцьку представили очільницю поліклініки №2
У Луцьку представили нового керівника КП “Луцький центр первинної медичної допомоги №2”.

За результатами конкурсу, проведеного 27 вересня 2018 року, конкурсна комісія шляхом голосування обрала переможцем конкурсу на зайняття відповідної посади Тетяну Трач. До слова, медик є дружиною завідувача опікового відділення Луцької міської клінічної лікарні Романа Трача.

Для колективу закладу нового керівника представили радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук.

Як зазначив на початку Микола Якимчук, свого часу Тетяна Трач працювала лікарем-гастроентерологом у цьому закладі, а згодом стала завідувачем відділення. Останні десять років була заступником директора з медичного обслуговування населення комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги”.

Також він подякував медикам за злагоджену роботу.

“Ви є лідерами на Волині за кількістю підписаних декларацій із сімейними лікарями. Станом на сьогодні із лікарями цього закладу укладено 41 тисячу 138 декларацій. Це понад 30 відсотків по місту. Сподіваюся, що й наступного року ця робота буде виконуватися на належному рівні”, - наголосив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТОП-5 сімейних лікарів луцької поліклініки №2

Звернувшись до колег, новопризначений керівник закладу Тетяна Трач зазначила, що налаштована на результативну співпрацю, аби й надалі покращували якісні та кількісні показники роботи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні