У Луцьку зіткнулися три авто. ФОТО

2
2
У Луцьку зіткнулися три авто. ФОТО
У Луцьку зіткнулися три авто на мосту в напрямку села Рованці.

Аварія сталася близько 19.00 сьогодні, 3 жовтня.

У двох машин – пошкоджені бампери, в іншої – кузов.

Водій автомобіля "Рено" не дотримався безпечної швидкості. Таким чином зіткнувся з "Фольксвагеном", який їхав попереду. А вже той підрізав ще одну машину.

"На перехресті Глушець – Дубнівська світлофор, друга колійка (крайня ліва смуга – ред.). Водії знизили швидкість, рухались з низькою швидкістю. Задній водій десь відволіклась, не дотрималася безпечної дистанції. Побачила перед собою машини, не встигла зупинитись", - розповів поліцейський Віктор Дгоромирецький.

Машину "швидкої" на місце події не викликали. Травм у постраждалих немає. Відсутнє алкогольне та наркотичне сп'яніння. Станом на 19.20 поліцейські збирали у водіїв письмові пояснення. Оформляли протокол на винуватця ДТП, після чого його направлять до суду.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не місто а дурдом.
Відповісти
- і це БІДА!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні