Помер чоловік, якого ввечері збила під Луцьком маршрутка

1
5
Помер чоловік, якого ввечері збила під Луцьком маршрутка
Чоловік, якого у вівторок, 2 жовтня, ввечері збила маршрутка "Київ – Луцьк", від отриманих травм помер у лікарні. Про це інтернет-виданню "Волинь24" повідомила речник патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук.

Нагадаємо, в селі Струмівка, що поблизу Луцька, маршрутка «Київ – Луцьк» компанії «Луцьк Експрес» збила пішохода. Удар був настільки сильний, що з чоловіка злетіло взуття. Він тривалий час лежав і не ворушився.

За даними патрульних, 105-й екіпаж отримав повідомлення про ДТП з постраждалими на 96-му кілометрі автодороги Н22 Устилуг – Луцьк – Рівне (с. Струмівка поблизу Луцька).

Прибувши на місце події, полісмени встановили, що водій маршрутки "Київ – Луцьк" здійснив наїзд на пішохода, який перебігав дорогу поза пішохідним переходом.

Постраждалого шпиталізували. Але врятувати його не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні. За фактом загибелі людини ведеться слідство.

Фото ІА "Волинські новини"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- от відсидів би, то знав би!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні