У Луцьку хочуть розірвати договір з фірмою, яка мала будувати в центрі підземний перехід

0
4
У Луцьку хочуть розірвати договір з фірмою, яка мала будувати в центрі підземний перехід
Луцька мерія відмовила поновлювати оренду землі фірмою "Торгівельний центр "Магніт", яка мала будувати підземний перехід.

ТзОВ "Торгівельний центр "Магніт" звернулося до міської ради щодо поновлення договору оренди землі, де планувався підземний перехід, - пише Конкурент.

Однак у мерії підготували відмовне рішення. Відповідно до листа відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради від 26.09.2018, дозвільні документи на будівництво (реконструкцію) Театрального майдану на Театральному майдані не видавались.

Договір був зареєстрований ще у 2012 році. Однак з цього часу будівництво підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції не розпочате та земельна ділянка не використовувалась протягом строку дії договору оренди землі за цільовим призначенням.


Тож у поновленні договору оренди землі, площею 0,6064 га, хочуть відмовити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні