Доступно і просторо: квартири від ЖК Forrest*

0
6
Доступно і просторо: квартири від ЖК Forrest*
За вікном - осінь, але робота на будівництві житлового комплексу «Форрест» кипить. Тим більше, сама погода лише сприяє виконанню завдань.

Уже на початку жовтня у першому будинку ЖК «Forrest»мешканці отримали право власності на квартиру та заселилися зі своїми родинами.

У квартирах підключені усі комунікації: вода, каналізація, світло та газ. Встановлені індивідуальні лічильники на всі мережі та на парапетний газовий двоконтурний котел опалення.
У червні 2018 року відбулася також здача другого під'їзду, де щасливі мешканці вже роблять ремонт і до зими планують заселитися у свої просторі та затишні квартири.

Завершальним акордом у зведенні ЖК «Forrest» буде здача третього під`їзду Її планують у грудні 2019 року. Тоді ж зведуть парковку й майданчик для дітвори. Особливістю секції є те, що тут будуть різнопланові квартири: однокімнатні з площею від 39 до 70 квадратних метрів, двокімнатні – від 76 до 83. Ціни лояльні та доступні, саме тому вже 25% квартир продано.

Загалом вартість квартири у ЖК «Forrest» - від 12 800 до 26 700 у.о. Представники компанії забудовника йдуть назустріч кожному покупцеві та детально розповідають про всі нюанси купівлі житла у новобудові. Також на квартири в останньому під’їзді діє розстрочка до здачі в експлуатацію.

Квартири у ЖК «Forrest» - ідеальний варіант як для новостворених сімей, так і для родин, які винаймають помешкання, але планують купити власне житло. Не зволікайте з прийняттям рішення, а придбайте хорошу, простору квартиру для себе та своєї сім`ї.

Зацікавилися? Для більш детальної інформації телефонуйте:
098 660 6303
066 660 6303

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні