--> Випихала ногою: начальник потяга Ковель-Москва поскандалила з пасажирами. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Випихала ногою: начальник потяга Ковель-Москва поскандалила з пасажирами. ВІДЕО

2
5
Випихала ногою: начальник потяга Ковель-Москва поскандалила з пасажирами. ВІДЕО
Начальник потягу сполученням Ковель-Москва сварилася та випихала пасажирів з потяга.

Про це на власній сторінці у "Фейсбуці" повідомляє Людмила Сафронова.

"Закон для них не писаний! Випхати людину під час руху поїзда для працівників Укрзалізниці виявилось нормою".

"Сьогодні (30.09.18 о 15:04) начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, б’ючи випихала пасажира з потягу який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не лишила його життя".

"А причина банальна, через несправність техніки на залізничній станції Кривин, касир не змогла роздрукувати білети які пасажири замовили через інтернет, касир особисто підійшла до керівника потягу і пояснила в чому причина".

"Після чого керівник потягу пропустивши чомусь лише одну людину більше нікому зайти не дозволила, та подала сигнал який дозволив потягу рухатись та набирати швидкість і це в той час коли на сходах з відкритими дверима стояв пасажир якого керівник потягу випихав ногою, всі інші пасажири яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потягу та подавати сигнали зупинки, в кінці кінців начальник потягу випхала пасажира".

"Дякувати Богу він не впав під поїзд який був в русі.
Ми вже звернулися на гарячу лінію Укрзалізниці та обов'язково надішлемо письмову скаргу, та нажаль це не єдиний випадок і ми хочемо щоб нас почули, а винні були покарані, бо людське життя це найбільша цінність", - йдеться в дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба було потягнути за ту ногу разом із собою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні