У Рожищенській «Солідарності» – нова очільниця. ФОТО

0
3
У Рожищенській «Солідарності» – нова очільниця. ФОТО
У Рожишенській районній організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" обрали нового голову. Очолила організацію Інна Сергійчук, яка працює заступником голови Рожищенської райдержадміністрації.

Про це стало відомо у неділю, 30 вересня, під час конференції районного осередку.

Подія відбулася за участю заступника голови Волинської обласної організації БПП "Солідарність" Сергія Григоренка у неділю, 30 вересня.

"Люди, які мають авторитет на місцях, стають керівниками осередків, це нормально. Тому ми йдемо з упевненістю до президентських виборів, з хорошою командою, і будемо боротися за те, щоб Петро Олексійович Порошенко отримав мандат довіри від людей і на другий термін став Президентом України", – сказав, звертаючись до учасників зборів, Григоренко.



Нового голову обрали одноголосно. Зміни відбулися і в керівних органах Рожищенської районної організації партії. Разом з Інною Сергійчук до районної ради партії увійшли Віталій Котумай і Тетяна Назарук.

До контрольно-ревізійної комісії обрали Валентину Охрімчук, Катерину Куртяк та Світлану Бондарчук.



"Ця подія у районі мала давно відбутися, оскільки район у нас потужний, люди активні, займають активну громадську позицію. Але останнім часом у нас мало було діалогу безпосередньо в осередку «Солідарності». Тому те, що сьогодні відбулося, я сподіваюсь, позитивно вплине на майбутній розвиток нашої організації, на розвиток і вирішення проблем нашого району і держави загалом", – зазначила у виступі Інна Сергійчук.

До слова, колишній голова районної організації партії Леонтій Ткачук склав повноваження у зв'язку зі станом здоров'я.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні