«Ловити рибу в ставку в Рокинях можна», – голова Княгининівської ОТГ

2
-2
«Ловити рибу в ставку в Рокинях можна», – голова Княгининівської ОТГ
Після інциденту, що трапився сьогодні вранці на ставку в селищі Рокині, голова Княгининівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Олена Твердохліб у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла, що ловити рибу у цій водоймі можна. Селище Рокині належить до Княгининівської ОТГ.

«Ставок комунальної власності, нікому в оренду він не передавався, – каже Олена Твердохліб. – Ловити рибу там можна».

На запитання, чому ж виникла така ситуація, голова ОТГ розповіла:

«Є такий підприємець з Луцька Сергій Балабух. Він має в оренді дамбу. Цю дамбу йому передало в оренду київське державне підприємство «Укрриба». Ми вже два роки пишемо, щоб йому цю дамбу не давали в оренду. Але я на це не можу ніяк впливати. Мені навіть сказали в прокуратурі: «Не лізь туди, бо там якісь київські гаспада цим всім завєдують». І я так розумію, він запустив у той ставок свою рибу і того гонить людей. Я вже була в четвер на прийомі в Ігоря Палиці (Ігор Палиця – голова Волинської обласної ради – ред.). Подала йому всі свої документи. І він мені пообіцяв, що він вже наступного четверга (4 жовтня – ред.) поїде в «Укррибу» і вирішить це питання. Тому що ні прокуратура не хоче нічого робити, ні Волинська обласна рада. І, в принципі, це питання вирішується тільки в Києві. Мене там ніхто не чує».

Олена Твердохліб каже, що передавати ставок в оренду сільська рада не може.

«Сергій Балабух приходив два рази на земельну комісію, подавав заяву, що він хоче орендувати цей ставок. Цей ставок рада не може передати в оренду, тому що він є частиною природного заповідника», – зазначила голова Княгининівської ОТГ.

Фото інформаційного агентства «ВолиньPost»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вкрав ставок, чому мовчить поліція
Відповісти
Молодець Голова ОТГ! Зробила виклик рибній мафії яку кришує депутат столяр
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні