У волинському облавтодорі проводять обшуки

0
-1
У волинському облавтодорі проводять обшуки
Прокуратура Києва повідомила про підозру першому заступнику начальника "Укравтодору" столиці у службовій недбалості, що спричинила мільйонні збитки державі.

Відтак обшуки проводять у 15 областях, в тому числі і на Волині, повідомляє прес-центр столичної прокуратури.

"Завдяки штучно створеній заборгованості підрядні організації у подальшому через суд стягнули з Служби автомобільних доріг інфляційні втрати та 3% річних на суму понад 4 млн гривень, завдавши збитки державному бюджету на зазначену суму", - наголосили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 300 тисяч гривень: директора Волинського облавтодору затримали за хабар. ФОТО

Понад того, подібні факти списання держкоштів в "Укравтодорі" виявили ще у 15 областях. Попередньо, країні завдано збитків на понад 224 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Задовбали», – Луценко про чиновника-хабарника з Волині

Через це, зараз обшуки проходять в "Укравтодорах" Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні