У Ковелі породіллі отримали перші «бебі-бокси». ВІДЕО

0
-7
У Ковелі породіллі отримали перші «бебі-бокси». ВІДЕО
Перші двадцять "пакунків малюка" отримали ковельські породіллі.

Мамам їх вручили в міському управлінні соціального захисту, йдеться у сюжеті "12 каналу".

Для доставки подарунків за місцем проживання надали службовий транспорт.

"При потребі 37 штук до нас надійшло перших 20 пакунків. Є певна затримка. Але надалі вони будуть поступати і будуть направлятися в пологовий будинок, а вже при виписці мами їй буде надаватися такий подарунок." - розповідає заступниця начальника управління соціального захисту Світлана Созонік.

У наборі — 30 товарів для новонароджених, все необхідне для перших місяців життя малюка. Олена Ювченко щойно ознайомилася з вмістом пакунка.

"Тут є підгузки одноразові для новонароджених, серветки вологі, штанці, повзунки... Це такі речі, які постійно треба... Тому, думаю, що це вагома підмога для мам." - зазначає жінка.

А от Руслана Костюк стала мамою вдруге. За подарунок вдячна. Але має декілька зауважень. Каже, що їй краще було б самій вибирати, що саме потрібно для немовляти:

"Є деякі речі, які я вже мала. Тому, мабуть, краще було б, для мам, які мають по 3 і більше дітей, якби дали гроші. Бо - в когось зламалося ліжечко, комусь потрібна коляска, комусь потрібно не 2, а 10 пелюшок".

Станом на 27 вересня, заяви на отримання "Пакунків малюка" написали вже 45 ковельських породілль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні