Волинський школяр здобув 3 місце на міжнародному літературному фестивалі

1
5
Волинський школяр здобув 3 місце на міжнародному літературному фестивалі
8-класник Павло Сидорук із села Грудки Камінь-Каширського району здобув 3 місце на І Міжнародному дитячому літературному фестивалі “Literature-Future”.

Павла нагородили дипломом фестивалю і грошовою премією 5000 гривень, а школа – відзнакою «Тут навчається майбутнє України», - пише газета Полісся.

Фестиваль заснований благодійним фондом “Я – майбутнє України».

Фестиваль проходив 15-16 вересня у Чернівцях, якому передував конкурс на найкращу літературну учнівську роботу у будь-якому жанрі.

Загалом у конкурсі взяли участь більше 1000 дітей. 100 найталановитіших дітей-авторів України з усіх регіонів нашої Батьківщини, переможців всеукраїнського літературного конкурсу «Я – майбутнє України», з’їхалися у столицю Буковини, щоб прочитати свої твори, послухати майстер-класи від відомих письменників та поспілкуватися на творчі теми.

Повернувшись додому, хлопець поділився враженнями від фестивалю:

"Найперше, я був приємно вражений запрошенням. Фестиваль залишив море приємних спогадів, емоцій. Насамперед я був зачарований дружньою атмосферою фестивалю. Цікавими були зустрічі з досвідченими письменниками із різних країн світу, які ділились досвідом та розповідали про таємниці письменницької майстерності. Особливо мені було цікаво спілкуватися з членом журі літературного конкурсу, поетесою Тетяною Сокіл. Вона розказала нам про свій шлях у поезію, про роботу в театрі, до речі, мою гумореску “Гнатові вареники” пані Тетяна включила у виставу. Та найбільше емоцій і незабутніх вражень я отримав від спілкування з відомим артистом Олегом Скрипкою. Мені імпонує його людяність, доброта та щирість. Спілкування було невимушеним, теплим, родинним. Багато історій співак розповідав із власного життя, подорожей. Я захоплююсь його патріотизмом та волонтерською діяльністю".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні