Почуття гумору є навіть у найбільш сумних і «відбитих», - Ліга сміху у Луцьку

0
3
Почуття гумору є навіть у найбільш сумних і «відбитих», - Ліга сміху у Луцьку
Капітан команди "Ніколь Кідман" Альберт Лалаян розповів про табуйовані теми для жартів та "зелені концерти" у Луцьку.

Про йдеться в інтерв'ю виданню "Life.Волинь 24".

"Я вважаю, що у всіх людей є почуття гумору, навіть у найбільш сумних і найбільш «відбитих». Воно просто у всіх своєрідне. Якщо розповісти один жарт для двадцяти осіб, то стовідсотково п’ятеро із них стверджуватиме, що це не смішно, десятеро скаже, що дуже смішно, інші троє не зрозуміють, ще двоє зрозуміють і саме тому їм не буде смішно. Якщо хтось не розуміє вашого гумору, тоді ваш гумор не для цієї людини", - стверджує гуморист.

Альберт Лалаян зазначив, що деякі жарти гумористи просто не можуть говорити не завуальовано. Мовляв, на телебачені існує цензура.

"Особисто я вважаю, що можна жартувати над усім, що нас оточує. Так легше жити. На жаль чи на щастя, суспільство не завжди сприймає такі явища, зокрема не сприймає жарти про те, що людині найближче. Тобто, про війну, про близьких людей. Щоб не зробити нікому боляче, треба уникати подібних тем." - зазначає комік.

"Скажу вам по секрету: у нас у колективі немає ніяких рамок у гуморі. Коли ми знаходимось наодинці, то жартуємо найгіршими словами та на найгірші теми. У нашому маленькому суспільстві, в межах команди, усі розуміють, що це жарт. Однак на широку аудиторію такі речі не виносимо, адже у всіх різні рівні сприйняття." - додає він.

На запитання журналістки про курйози під час туру команди "Ніколь Кідман" Альберт Лалаян відповів:

"У Луцьку на концерті - найбільше курйозів, адже тут у нас так званий «зелений концерт». «Зелений концерт» - коли всі артисти намагаються підколоти один одного на сцені. Якщо до цього дня сценарій у всіх був однаковий, то під час «зеленого концерту» у будь-якому виступі (чи то «Загорецька Людмила Степанівна», чи то «Луганська збірна») може вийти учасник нашої команди і сказати щось провокативне, щоб здивувати іншу команду та змусити їх викручуватись".

А загалом хлопець зазначив, що курйозів було багато, для прикладу на минулому концерті у Луцьку він забув слова.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні