У селі на Волині чоловіки крали ліс і побили лісівника

1
1
У селі на Волині чоловіки крали ліс і побили лісівника
Двоє жителів села Матейки Маневицького району намагалився вкрасти деревину.

Крадіжка трапилась учора, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Працівники лісової охорони ДП «Колківське ЛГ» виявили крадіжку готової лісопродукції у Тельчівському лісництві лісгоспу. Крали деревину прямо на ділянці, де проводиться заготівля.

Чоловіки повантажили на підводу чотириметрові колодки і почали втікати. Не зупинило лісопорушників навіть те, що їх безпосередньо на місці злочину виявив працівник ДЛО, який навіть встиг зробити фото.

Про факт було повідомлено керівництво підприємства. Розпочалося стеження за порушниками. Виявити тих же чоловіків вдалося у сусідньому кварталі Тельчівського лісництва. Проте і це не зупинило крадіїв. Вони ніяк не хотіли мирно визнати свою провину.

Очевидно, «розігріті» спиртним, лісопорушники вирішили розібратися з лісовою охороною за те, що їм завадили завершити розпочату справу. І напали на них. В результаті бійки працівник групи оперативного реагування ДП «Колківське ЛГ» потрапив у лікарню. Проте порушників таки вдалося затримати і передати працівникам поліції, які прибули на місце за викликом.

За фактом тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скаженні полішуки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні