Андрій Покровський наполягає, щоб влада повернула кошти на житло атовцям

1
-2
Андрій Покровський наполягає, щоб влада повернула кошти на житло атовцям
Депутат Андрій Покровський сказав, що до кінця року лишилося декілька місяців, а програма співфінансування житла учасникам АТО досі недофінансована.

Про це він зазначив 26 вересня під час засідання сесії Луцькради, пише "Конкурент".

За словами депутата, на програму обіцяли 11 мільйонів гривень, а виділили лише 6 мільйонів.

"Я працюю системно і наполегливо і ніколи не відступлюся від своїх обіцянок. Тому повертаюся до питання забезпечення програми співфінансування житла для учасників АТО. Чув неодноразово обіцянки, що програма буде виконуватися, а в програмі як було 6 мільйонів гривень, так і є. Сподіваюся, що на сьогоднішній сесії виділимо хоча б ще мільйон. Я прошу повернути гроші в програму учасників АТО", – сказав Андрій Покровський.

Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що потрібно також пропонувати шляхи наповнення міської казни, а не тільки висловлювати пропозиції, як їх витрачати.

У 2017 році з ініціативи депутата Андрія Покровського було прийнято Положення про пайову участь забудовників в новій редакції, згідно якого розмір пайової участі для забудовників багатоквартирних будинків був піднятий з 1,5% до 3%. Також цим проектом передбачено, що 50% отриманої від пайової участі суми направлять на програму придбання житла для атовців на умовах фінансування 50% на 50%.

Таким чином, пайову участь збільшили, а кошти на програму так і не надходять.

Але, попри заявлену на початку року підтримку програми купівлі житла для учасників АТО на умовах 50 на 50%, фінансувати з бюджету програму у міській раді не поспішають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну по-перше один піар а по друге всі ми знаєм як наповнюється казна в таких випадках-зараз дадуть фас податковій і управлінню праці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні