«Ми їй нічого робити не будемо»: зупинка, яку повалив вітер у Луцьку, не має господаря

2
-1
«Ми їй нічого робити не будемо»: зупинка, яку повалив вітер у Луцьку, не має господаря
Зупинка, що була повалена вітром біля ТЦ "Караван", залишилася "у спадок" місту від підприємця, втім в департаменті ЖКГ Луцькради кажуть: то не їхня.

Зупинку поблизу ТЦ ставив не департамент ЖКГ. Про це у коментарі ІА Конкурент зазначив заступник начальника департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

"Ми її не ставили, тому ми їй нічого робити не будемо. Ця земля віддана в оренду чи власність "Привокзального" ринку", – сказав Микола Осіюк.

Також він додав, що зупинки, які були встановлені за кошти міста, забетоновані і надійно закріплені.

"Жодна з них не перекинеться", – пообіцяв Микола Осіюк.

Звернувшись за коментарем до начальника департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, вдалося більше роз'яснити цю ситуацію.

Вона розповіла, що раніше цю зупинку зобов'язали поставити суб'єкта господарювання, який встановлював тоді свій МАФ. Пізніше в підприємця закінчилися всі дозволи, а місто не продовжило дозволу розміщувати МАФ ще на 10 років. Відтак МАФ демонтували, а зупинка залишилася для міста.

ІА "Конкурент" надіслав запит та очікує відповіді стосовно того, кому ж належить ненадійно закріплена зупинка, що знаходиться на вулиці Карпенка-Карого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але якби цю зупинку спробував би якийсь волоцюга здати на металобрухт, то зразу б намалювалася б купа власників в особі комунвальних підприємств і термін впаяли б за засіхання на чуже майно.
Відповісти
и кто это сделал ?.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні