Скільки волинян отримали субсидії в серпні

0
-1
Скільки волинян отримали субсидії в серпні
Субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у серпні отримували 75,4 тисяч домогосподарств області.

Це на 56,3% менше, ніж рік тому, - повідомляє Головне управління статистики у Волинській області.

З початку року дані субсидії призначили 90,2 тисяч домогосподарств (у міських поселеннях – 47,1 тисяч домогосподарств, у сільській місцевості – 43,1 тисяч домогосподарств) на загальну суму 24,6 мільйона гривень.

Середній розмір призначеної субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на одне домогосподарство у серпні становив 70,4 гривень.

Крім того, у січні–серпні 27,5 тисяч домогосподарств призначені субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на загальну суму 85,1 мільйона гривень.

Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у серпні становив 3088,2 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні