--> На житло для атовців у Луцьку виділять мільйон гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На житло для атовців у Луцьку виділять мільйон гривень

0
4
На житло для атовців у Луцьку виділять мільйон гривень
З міського бюджету Луцька виділять мільйон гривень на житло для учасників АТО.

Про це йшлося 25 вересня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, - пишуть "Волинські новини".

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зазначила, що в бюджеті було передбачено 6 мілйонів 300 тисяч гривень, які нині практично повністю використані. За ці кошти на умовах співфінансування було куплено 17 квартир.

Для продовження програми купівлі житла на умовах співфінансування, додала Єлова, планують виділити ще один мільйон гривень.

Житло за умовами співфінансування купуватимуть лише в Луцьку, а першочергово скористатися програмою зможуть інваліди ІІІ групи, які мінімум 4 роки зареєстровані в обласному центрі Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні