--> Директору луцького підприємства пригрозили звільненням | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директору луцького підприємства пригрозили звільненням

3
-3
Директору луцького підприємства пригрозили звільненням
Лучани нарікають на несвоєчасне вивезення сміття та прибирання біля контейнерів.

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцької міської ради у вівторок, 25 вересня.

Зокрема, директорка департаменту Центр надання адміністративних послуг Лариса Карп’як розповіла, що до служби оперативного реагування надійшло 103 повідомлення, які стосувалися роботи ЛСКАП «Луцькспецкомунтрансу».

Лучани скаржилися не несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів, пластикової тари та прибирання біля контейнерів після вивезення сміття.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт заявив, якщо директор підприємства Валерій Кузьмич не владнає роботу на «Луцькспецкомунтрансі» - йому знайдуть заміну.

«Потрібна була вам техніка – ми закупили вам техніку. Що заважає вам сьогодні прибирати? Що заважає якісно організувати роботу? Керівник, який не вирішує проблему, сам перетворюється на проблему. Або ви наводите порядок, або, вибачте, будемо шукати тих, хто це зможе зробити», - заявив Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
основна проблема Луцька це пустобріх, поліщук і вся укропівська банда
Відповісти
А чому відразу техніка? Чомусь не пишете, чи Пустовіт не знає, що водіїв немає? Хто на тих машинах має їздити??!!
Відповісти
"Керівник, який не вирішує проблему, сам перетворюється на проблему". О , це так! Нечесна декларація і підрахунки цифр у деклараціях Пустовіта чітко демонструють: він, чиновник ніяк не міг нашкребти офіційних грошей на новеньку квартиру у майже сто квадратів. Він керівник проблема!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні