--> «Перевізники атакують»: у Луцьку хочуть підвищити вартість проїзду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Перевізники атакують»: у Луцьку хочуть підвищити вартість проїзду

22
-29
«Перевізники атакують»: у Луцьку хочуть підвищити вартість проїзду
Луцькі перевізники просять підвищити вартість проїзду у маршрутних таксі міста.

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцької міської ради у вівторок, 25 вересня.

Зокрема, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що за останній місяць лучани дедалі рідше жаліються на роботу та стан маршруток.

«Це хороша тенденція, але ми не добилися того, що наші маршрутки їздять вчасно, що в пізні години наші маршрутки ніхто не знімає з рейсу. Перевізники атакують нас знову зверненнями необхідністю підняття тарифів», - заявив секретар Луцькради.

Григорій Пустовіт додав, що перевізники мусять реагувати на кожне зауваження, дзвінок і порушення водіїв.

«Те, що кількість скарг зменшилась – це помітно, але в нас і місяця без звернень і нарікань не було», - додав Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-29

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забагато лахміття. В жодній нормальній країні немає стільки пішоходних переходів та автобусів!!!!!!!
Відповісти
Ви вже обнагліли до ручки! Коли вже нажеретеся???
Без електронного квитка діла не буде! Ми і без того попали в топ найдорожчих маршрутних таксі в Україні. Краще б ще траліків закупили, а маршрутки нехай бамбук курять і соплі жують!!!
Відповісти
З...у їм на голову., а не підвищення.
Відповісти
Що??? Це вже взагалі наглість і нахабство!!! Да вони після підвищення до 5 грн. взагалі знахабніли ті маршрутчики!!! Хто подає тому Пустовіту ті дані про скарги? Люди просто побачили, що нічого не змінилось і плюнули на це все, а вони сприймають як зменьшення скарг :) Луцьк і Волинь зокрема у числі регіонів, де збільшена плата за проїзд безпідставно, а дохід у людей найменьший в Україні!!! Що вони роБлять??? Це хочуть до встановлення засобів обліку підняти ціну, бо потім всі їх махинації вилізуть на поверхню!!! Ганьба цій владі!!!
Відповісти
Менше скаржаться, бо стали менше їздити.
Відповісти
Давайте по 20 зразу, але далі катайте на тих розвалюхах.
Відповісти
Дайте людям змогу висловити своє ставлення до цього безладу і нахабства!!!
Відповісти
Сервісу нуль, маршрутки ледь їдуть бо старі і ржаві, переважна більшість водіїв хами ( крім деяких водіїв, зокрема маршруту 32). Відремонтуйте маршрутки щоб з них не лилась вода під час дощу і не сквозило, тоді і поговоримо про підвищення ціни за проїхд
Відповісти
перейдуть на безготівкову оплату, білу бухгалтерію - от тоді через рік поговорим про підвищення. а влада за той час організує адекватні маршрути, графіки руху, щоб не влаштовували перегони за пасажиром.
Відповісти
Шо, опять???
Відповісти
А дупа не зліпнеться..ааа?...А якщо ні..то, що знову обіцяєте хамити, щімити дверима???? :)))) Геть приборзіли. Їх взагалі потрібно познімати з маршутів по місту . Запустити нормальні електро тролейбуси - маршутки. Супер. В Польші бачила. Хоба роги вчепив - поїхав по лінії, хоб- зняв , та поїхав так. Супер. Нові -великі. Готова за них платити. А за ці грати..шиш вам..краще пішки.
Відповісти
Всі шофера маршруток це бидляче з колишніх колгоспів ссср
Відповісти
А Луцькрада не може поставити питання ультимативно?
Поки не буде електронної оплати в маршрутках - дуля їм, щира волинська дуля. Малюють показники з неба, хамлять, палять, маршрутка шо льох ы на ходу розвалюється. Ганьбище!
Відповісти
Ви там геть посліпли чи як? Маршрут №28 після 20-00 не їздить, а перед 20-00 до кінця і не доїжджає (район Карбишева). Через відсутність цих маршрутів получається недоотримання прибутку - тому і волають про підвищення. Впроваджуйте електронні квитки або ідіть на...,якщо не хочете працювати для людей.
Відповісти
Те що зменшилась кількість скарг не означає що порушень стало менше. Люди вже не вірять що їхні скарги впливають на перевізників. Як на мене, то з підняттям ціни на проїзд до 5 грн наглість водіїв стала ще більшою.
Відповісти
Хай відсмокчуть в мене
Відповісти
А ріпа не лусьне?
Відповісти
нарікань - бо попередніх ще не виправили
Відповісти
По 10 грн вже буде?
Відповісти
Спочатку нехай наведуть лад у тих маршрутках: помиють, повичищають, позалатують діри і т.д. Їдеш - усе труситься, двері вже 100 разів переварені, ржаві і ледь тримаються, на стелі теж ржавчина, щось відкручене, а щось вже відвалюється, підлога вся обідрана, сидіння засмальцьовані... І це я ще не бачила що знизу під тою маршруткою робиться... Взимку зайдеш у ту маршрутку задубіти можна, навіть не вмикають того обігріву, вікна понамерзають - не видно де вийти. Хоча є такі маршрутки де все чисто, акуратно, приємний запах, а взимку тепло. Але таких маршруток дуже мало. Ось таким чистим і акуратним маршруткам можна було б дозволити піднімати тариф, а для усіх інших це був би стимул для вдосконалення.
Відповісти
Та куди піднімати за проїзд, якщо після 20:30 маршрутки масово з'їжджаються з рейсу. І в Мак програмі не можна подивитись яка маршрутка буде їхати. Сьогодні їхав у 9а, так водій їхав на перегонки, що не зупинився 4м пасажирам на різних зупинках.
Відповісти
Перевізники атакують?!- Нехай готуються.Я теж буду атакувати.
1. Реклама на склі (заборонено чинним законодаувством);
2. Бруд та сморід в салоні.
3. Понівічений салон (немає впевненості у безпеці перевезення мене як пасажира).
4. Недотримання графіку руху.
5. "шумахерськи" гонки на маршруті (ризик травмуватися під час руху автобуса).
ЩЕ ПЕРЕЛІК ЧИ ДОСТАТНЬО? І це у судовому порядку буду відстоювати,часу у мене достатньо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні