Атовці з Волині не можуть отримати обіцяні владою земельні ділянки. ВІДЕО

6
-8
Атовці з Волині не можуть отримати обіцяні владою земельні ділянки. ВІДЕО
Учасники АТО прийшли до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області. Земельні ділянки на які вони мають законне право їм чомусь не дають.

Відповіді на питання чоловіки, які захищали Україну від російського агресора, виясняли в кабінеті начальника головного управління Держгеокадастру Олеся Іващенка, йдеться у сюжеті "UA: Волинь".

Голова Ківерцівської міської спілки ветеранів АТО Василь Озоровський розповів, що він і низка інших учасників АТО з Ківерцівського району претендували на землю сільськогосподарського призначення поблизу села Сокиричі. Поки – безрезультатно.

"Їздиш у сільську раду - там обіцяють, потім звертаєшся сюди, і кінця і краю тим питанням немає", - зазначає атовець.

В той же час, Олесь Іващенко зазначає, що сільська рада відмовила у передачі земельної ділянки за межами села Сокиричі Ківерцівського району.

Детальніше у сюжеті:
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- отака суть любих вояк- найманців! Про який захист Вітчизни йде мова!??(
Відповісти
Найманці
Відповісти
Шановні АТОвці, чому ви такі наївні? Чому у вас така коротка память? Ви не бачили як держава віднеслась до афганців, чорнобильців? От і вас використали, витерли об вас ноги, і далі ніхто нічого вам не винен. Тисячі подібних вам зараз гниють у землянках захищаючи маєтки можновладців, заводи і фабрики порошенка. Вас кинули, або по народному ви лоханулись. І всетаки бажаю вам удачі, можливо ви зможете показати жидівській мразі хто тут хазяїн.
Відповісти
а може спочатку забезпечити земелькою воїнів-афганців учасників бойових дій, які мають таке ж право на безкоштовне отримання земельної ділянки та стоять у черзі вже понад 20 років??!!
Відповісти
А що ви зробили для того щоб отримати ділянки? Куди звертались, писали заяви?
Відповісти
Вірте далі, воюйте за гроші та ділянки! Але потім не жалійтесь, прикриваючись патріотизмом!!!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні