Представили новопризначених заступників прокурора Волині

0
4
Представили новопризначених заступників прокурора Волині
Колективу прокуратури Волинської області представили новопризначених заступників прокурора області.

Захід відбувся 24 вересня 2018 року, повідомляє прес-служба відомства.

Так, першим заступником прокурора області став Ігор Цюприк, заступниками - Володимир Хвищук і Олександр Воробій.

Нагадаємо, на ці посади вони призначені наказами Генерального прокурора України Юрія Луценка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Новопризначений заступник прокурора Волині – зять депутата обласної ради

Вітаючи їх із призначенням, прокурор області Віктор Швидкий висловив упевненість, що попередній досвід допоможе їм якісно працювати й разом із колективом досягати реальних результатів у боротьбі з корупцією і злочинністю, а також побажав наснаги, сил і натхнення для системної й ефективної роботи.

Довідково:

Цюприк Ігор Володимирович народився на Рівненщині. Вищу освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України, із 2002 по 2015 рік служив в органах внутрішніх справ МВС України. В органах прокуратури – із червня 2016 року. До призначення на посаду першого заступника прокурора Волинської області обіймав посаду заступника прокурора Луганської області.

Хвищук Володимир Олександрович народився у місті Луцьку, вищу освіту здобув у Волинському державному університеті ім. Лесі Українки. В органах прокуратури – із 2002 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Волинської області. До призначення на посаду заступника прокурора працював начальником відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.

Воробій Олександр Павлович – народився в селищі Іваничі на Волині. Вищу освіту здобув у Тернопільській академії народного господарства. В органах прокуратури – з 2003 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Волинської області. До призначення на посаду заступника прокурора працював начальником управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні