Шквальний вітер та повалені дерева: Луцьком пройшовся буревій

1
-10
Шквальний вітер та повалені дерева: Луцьком пройшовся буревій
У Луцьку ліквідовують наслідки негоди, яка залишила за собою повалені дерева та пошкодженні тролейбусні лінії.

Про це повідомив в.о.директора комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька» Богдан Феденчук, пишуть «Волинські новини».

Буревій вирував у місті зранку, 24 вересня.

«На вулиці Загородній, Трункіна впали дерева. На вулиці Шевченка, біля першої спортивної школи, розчахнувся клен. На вулиці Заповітній впала горобина на смітники», - розповів Богдан Феденчук.

Також чоловік розповів, що при в'їзді в Луцьке підприємство електротранспорту впало два дерева, які пошкодили тролейбусні лінії. Внаслідок цього відключили мережі електропередач тролейбусного ДЕПО.

Богдан Феденчук зазначив, що якщо більше не буде звернень і негода вщухне, то до кінця дня наслідки планують ліквідувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре,що обійшлося без "випадків".Оце нехай прочитає "захисник"дерев член міськвиконкому Алєксєєв,який,щоб привернути увагу лучан до своєї персони так піклується деревозахистом.Всі каштани,липи і американскі клени не призначені для висаджування вздовж вулиць,так,як в них поверхнева коренева система,яка при рості цих дерев, підриває тротуарну плитку і при поривах вітру самовикорчовується,що може привести до непоправних наслідків.Тому всі ці дерева по всьому місту почергово потрібно викорчувати (особливо старі дерева) і насадити молодих дерев,повільнорослих_туя,голуба ялина,можна і декоративною липою,волоським горіхом.Одним словом є чим аби було бажання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні