Волинська феміністка висміяла пару закоханих

4
-8
Волинська феміністка висміяла пару закоханих
Волинська феміністка Богдана Стельмах порівняла молоду пару із твариною та дресирувальником.

Про це вона написала на своїй стонці у Фейсбуці.

«На короткому повідку... Мене теліпає, коли це бачу. Хто вона тобі, чуваче? Лялька? Твоя тваринка? Невільна істотка, яка має знати своє місце? Хто він тобі, дорогенька? Власник? Твій дресирувальник? Тобі комфортно з цим ошийником?» - йдеться в дописі.

До обговорення приєдналися друзі та знайомі Богдани. Одні – пояснюють їй, що не варто лізти у приватне життя людей, а інші підтримують феміністку та активно обговорюють фото, яке вона поширила.

Коментарі подаємо без змін.

Ольга Павлова: «Богданко, це може бути зовсім не те, що ти собі уявляєш. Саме зараз у неї може бути, якщо не пік сексуального збудження, то щось на шляху до того. Ну, уяви, йдеш вулицею, зовні ніби все пристойно, а насправді це - така собі прелюдія. Ти ж не спитала: «а що це ви зараз робите і як себе почуваєте?». Знову ж таки, фото - вирваний з контексту шматок. Ми ж не бачимо, як вони йдуть, як спілкуються. Тому.... Але те, що кожен тут побачить те, що саме у нього на підкірці – факт».

Myrka Ivan: «Я нервую коли бачу коли хлопець вішається на дівчину. Ну тако руку звішує. Але то таке».

Dariia Poddubetska: « Ахахахах, ще б фото викласти, де хлопець заплітає дівчині коси)) оце було би страшно!!! А тут таке... Може їй це вкайф, може шия болить і він їй розминає, або гладить... Нічого поганого у фото не бачу!».

Людмила Яворська: «А, може, то вже перебор - лізти у чуже життя? Чи жінки таки дійсно не мають права вибирати, як їм жити/любити/дихати, бо за них вже все вирішили такі мудрі і незалежні жінки, як Богдана?!!!!! Брєд!».

Лєна Шторм: «Це їхня приватна справа, як вони виражають почуття. Якщо їх обох це влаштовує».

Dariia Poddubetska: «Я знаю пари, які на людях ходять за ручки. Він дарує букети, подаруники, ресторани, гості і т.д. але вдома вона думає, як заховати синці. А є інші - яким пофіг на все і всіх і просто живуть для себе. Вони можуть публічно сваритися, але потім бути наріднішими! Тому якщо немає доказів про жорстоке відношення, то сенсу це коментувати далі немаю!».

Катруся Катруся: Мені здається, вони обоє не виглядають напруженими... Може він просто масажує їй шию, можливо у них прелюдія??? Кожен бачить те, що йому болить найбільше...».
Андрій Бокоч: «Ой не гарно за людьми підглядати та підслуховувати, цьому також є визначення!».

Людмила Яворська: «раніше якось хотілося достукатись, щоб ти хоч припустила, що в людей може бути інша, їхня правда.... а тепер.... реально страшно за тебе. то ж що таке в житті мало статися, щоб таким його тепер бачити?».

Юлія Шешуряк: «яке ж там насильство? Я собі лише можу уявити, який секс для вас не є насильством тоді... в місіонерській позі і то чоловік згори... і рухатись чоловіку треба, мабуть, не надто поривчасто, щоб не було схоже на насильство».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я так своїй дівчині роблю масаж шиї
Відповісти
Хлопець міг обіймати дівчину і фотокор упіймав момент, коли рука так би мовити напівдороги. А фімінізм "головного мозку" побачив у цьому якусь дурню і вилаявся. Фу.
Відповісти
Дитяча, або підліткова психологічна травма дається взнаки
Відповісти
Самодостатня особистість. ФАХІВЧИНЯ з PR, проектного менеджменту, гендерної рівності.
КООРДИНАТОРКА у Волинській області у Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

зазвичай ті хто голосно заявляє про свою самодостатність, самодостатніми ні разу не являються.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні